Consultanta amenajare peisagistica

Persoanele care locuiesc la casa beneficiaza de un spatiu, mai mult sau mai putin generos, care asemenea cladirii trebuie tratat cu deosebita atentie pentru a genera satisfactii de ordin peisagistic, estetic si mai cu seama emotional (multumire, satisfactie, liniste, speranta, incredere, bucurie, optimism, etc.).
Detalii…

Proiectare gradini

Pentru a realiza un proiect 3D pe calculator este nevoie de o ridicare topografica si un studiu amanuntit facut pe teren, ocazie cu care beneficiarul trebuie sa spuna ce isi doreste prin viitoarea amenajare.
Detalii…

Plantari arbori si arbusti

Intre componentele pricipale care compun spatial verde se numara arborii si arbustii a caror alegere si dispunere in spatiu sunt esentiale pentru reusita gradinii. Persoana care face amenajarea poarta intreaga raspundere in alegerea speciilor, incarcatul si descarcatul in mijlocul de transport, plantarea la locul definitiv.
Detalii…

Relocari de plante

Relocarea se face de regula atunci cand se reabiliteaza o gradina facuta de persoane care nu au avut cunostinte de specialitate si se doreste pastrarea in viitoarea compozitie a plantelor existente pe teren.
Detalii…

Gazonarea

In orice amenajare gazonul ocupa o suprafata apreciabila, care indeplineste functiuni decorative si recreative, constituind in acelasi timp elemental de unitate in diversitate.
Detalii…

Refacerea gazonului

Se executa periodic pentru pastrarea densitatii si a starii fitosanitare corespunzatoare. Problemele care apar se datoreaza varstei si neaplicarii lucrarilor de intretinere adecvate care pot favoriza aparitia unor daunatori.
Detalii…

Taierile aplicate arborilor si arbustilor ornamentali

Lucrarea se face periodic avand ca scop reglarea cresterii in inaltime si formarea coronamentului, inflorirea mai abundenta si regenerarea plantelor. Necesita cunostinte de specialitate si unelte adecvate.
Detalii…